ATC and postcards ruilen

Spread the love

Uiteindelijk heb ik een envelop van de redactie van Quilting Arts met daarin een ATC (Artist trading card) omdat ik 2 maanden geleden  aan de actie “what’s in your heart” meedeed en een ATC van mij naar ze heb verstuurd. De december/januari issue heb ik nog niet ontvangen en dat is raar – het is bijna februari!

Ik heb ook een andere ATC geruiled en een mooie crazy quilt ATC ontvangen:

En op dezelfde tijd heb ik ook een post kaart geruild. Ik heb een landschapje met zelf geverfde stoffen en machine quilten ontvangen:

Ik heb een staande kaart gemaakt in een helemaal andere stijl en ook een beetje 3D:

 

kaart met quote: "single as a dollar and not looking for change"

 Ik heb een fout gemaakt: de foto’s niet op de computer gezet voordat ik de kaart zond. De foto’s zijn niet zo goed en een beetje wazig maar ik kan geen nieuwe foto’s maken. dat was een les.

Kan je raden wat deze rozen zijn? ze zijn niet kralen maar nageldecoratie 3d bloemen, gekocht in de 1-euro winkel! Ik vind het leuk om in een quilt verschillende materialen te gebruiken en niet persé materialen uit de quiltwinkel. Ik vind soms dingen op staat. één oorbel, kunststoffen bloemen, een deel van een gebroken sieraad. Ik verzamel ze en soms naai ze in een quilt. Ik zal meer over gevonden voorwerpen binnenkort schrijven.

 

1 gedachte over “ATC and postcards ruilen”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.