ATC muur

Spread the love

ATC is de afkorting voor Artist Trading Card.
ATC’s zijn dus kaarten gemaakt door kunstenaars of als een klein kunstwerkje en ze zijn bedoeld voor ruilen. ATC’s mogen niet verkocht worden.

Een ATC heeft een vaste formaat: 2 1/2 inches x 3 1/2 inches. ATC’s kunnen worden gemaakt in elk medium de kunstenaar verlangt: verf, kleurpotloden, inkt, stof, wol. Er zijn zelfs ATC’s gemaakt van hout, klei en metaal.

Ik heb een idee om een virtuele muur voor ATC in mij blog te zetten. Dat wilt zeggen een vaste pagina in het menu waarin altijd 9-10 ATC’s staan om te ruilen. Iedereen mag mee doen. Maak je eigen ATC (vergeet niet: De regel over de grootte is de enige regel in de ATC wereld), stuur het naar mij en ontvang een andere ATC – je mag kiezen welke!

Stuur je ATC naar mijn adres:

Ayala Levinger
Mahatma Gandhistraat 49
1447 XP Purmerend

Schrijf op een briefje erbij het nummer van de ATC die je wilt hebben in ruil voor je ATC.
Als je niet uit Nederland verstuurt schrijf dan een email zodat ik jouw gewenste ATC kan reserveren totdat ik je ATC ontvang.

Zodra ik je ATC ontvang stuur ik de door jou gekozen kaart naar je toe.

De voorwaarden van deze actie:
1. Je kan meer dan een kaart tegelijkertijd sturen.
2. Privacybeleid: Schrijf je adres duidelijk op de envelop. Ik bewaar geen adressen. Als ik de kaart of kaarten naar je toe stuur gooi ik de envelop met je adres weg.
3. Ik maak een foto van elke ATC die ik ontvang en die komt in de virtuele ATC muur te staan met je naam (alleen voornaam) en plaatsnaam erbij –  zodat het duidelijk wordt dat de kaarten van verschillende makers zijn en welke kaarten van dezelfde maker zijn.
4. Je kaart krijgt een nummer en mag geruild worden door een andere.

We beginnen met kaarten die allemaal door mij zijn gemaakt:

1
2
3
4
5
6 - vlienders in de herfst
7 - vlienders in de herfst
8 - tied heart
9 - tied heart

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.