Gepubliceerd

Spread the love

Ik heb problemen met mijn Quilting Arts abonnement. soms komt de magazine helemaal niet, soms erg laat. Het nummer van december/januari heb ik nog niet ontvangen terwijl het nummer van februari/maart heb ik al in januari ontvangen..
Toen ik het laatste nummer ontving bladerde ik zo snel mogelijk naar de resultaten van de ATC ruil-actie. De redactie heeft tientallen ontvangen en pas 25 gekozen om in de magazine te tonen. En ik schreeuwde van geluk en ongeloof – ze hebben mijn ATC gekozen! Mijn ATC staan in de magazine! Met mijn naam en (verkeerd gespeld) plaatsnaam en land.

Dit nummer was ook helemaal toegespitst op 3 dimensionale quilts. Ik doe helemaal geen 3D quilts behalve kralen en stenen op een 2D quilts . Maar plotseling wist ik dat DIT de oplossing was voor een kapot quilt met een grote olie vlek dat ik diep in de kast stopte om het niet meer te zien en niet meer verdrietig over te worden. Ik ga een 3D quilt van het maken. Natuurlijk krijgen jullie foto’s te zien als het gereed is.

Ik heb ook een idee voor een ATC ruil-actie. Ik werk nog aan de details en foto’s en ik hoop voor het eind van de week het in mijn blog te vertellen.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.