Mijn naaimand

Spread the love

Als een moeder van 2 jonge kinderen zoveel tijd om te creëren en quilten heb ik niet. Als ik even tijd heb om voor de naaimachine te zitten wil ik dan meteen aan de slag en geen tijd besteden aan het zoeken van kleine spulletjes tussen alles wat op mijn werk tafel ligt.

Opbergen en ordenen is dan heel belangrijk maar moeilijk ook. Na een paar dagen zag ik mijn tafel niet meer van alle stoffen en klosjes garen en gereedschap en dan begon het zoeken weer van de naaimachine foetjes, lijm pen, borduurschar, vingerhoedje enz.

Maar niet meer! Nu staat op mijn tafel met veel trots de naaimand!

Kijk wat er allemaal in kan:

Ik was zo blij met mijn naaimand dat ik moet meer naaimanden in mijn winkel hebben!
En dan mocht ik in Quilt & Zo mijn naaimanden promoten!
Ik heb de volgende tekst geschreven:

Een naaimand is voor quilters onmisbaar. In de naaimand kunt u in een leuke en modieuze manier uw scharen en rolmessen, naalden, vingerhoedje, voetjes van de naaimachine en alle andere kleine spulletjes handig opbergen.

De naaimand is leverbaar  in verschillende uitvoeringen, vormen en maten.  Allemaal voorzien van een uitneembaar transparant  plastic  opbergbakje en de deksel  heeft een speldenkussen en een grote inschuifzakje.

Handig voor onderweg of gewoon voor thuis, altijd uw naaispullen bij de hand!

In een boekenwinkel heb Ik even gebladerd en ik denkt dat ze mijn tekst niet gebruikt hebben. Jammer, want een naaimand is echt een tijdbesparend  en mooie manier om je werk plekje praktischer te onderhouden en het is vooral noodzakelijk als je niet te veel tijd of niet te veel ruimte hebt.

Hier vind je mijn naaimanden

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.