Terug naar school

Spread the love

De zomervakantie is bij sommige plaatsen al voorbij. Wij hebben nog een anderhalve week te gaan. Dan gaat mijn oudste zoon naar groep 4 en ik ga terug naar mijn part-time werk in Amsterdam.
Het was een leuke zomervakantie hoewel we in de omgeving van thuis bleven. Met de kinderen thuis is er natuurlijk weinig tijd om achter de naaimachine te zitten. Het is ook veel te warm boven op zolder bij ons. Ik heb ontdekt dat als je kinderen met water laat spelen dan krijg je lange minuten om je eigen dingen te doen.  Zo kon ik wel een beetje hexagons patchen, borduren en haken.

Verder met VariaHex terwijl de kinderen met water spelen

In andere blogs zie ik dat iedereen hard bezig geweest is om zich voor te bereiden op het teuggaan naar school. Ik heb een paar tutorials voor etui’s, rugzakken verzameld in een Pinterest board: Back to school

En hierbij een paar foto’s van dingen die ik vroeger voor de kids had gemaakt

Potloden/stiftjes rol, ook leuk als een cadeau. Instructies uit een tijdschrift. Ik heb ze veranderd en de vakjes voor de stiften smaler gemaakt. Er is een voorbeeld in de Pinterest board
rugzak
Rugzak. Patroon uit een tijdschrift. Ik heb de binnenkant veranderd en vakken voor een fles water en sleutelhanger toegevoegd.
Etui's van restjes stof. Veel variaties hiervoor in de Pinterest board, link is hierboven.

Geniet van de rest van de zomer!

Ayala

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.