Cadeau Idee: gehaakte douche handschoen

Spread the love

Of je jezelf wilt verwennen (aka self care) met een warme douche met een heerlijke scrubbeurt of snel een bedankje cadeau wilt geven (bijvoorbeeld de juf wilt bedanken voor hun inzet, vooral in dit moeilijke corona jaar), dit peeling handschoen is zo snel gemaakt dat je het meteen kan gebruiken of inpakken als cadeau!

Het patroon is ontworpen door Anne Thiemeyer voor Schachenmayr en is beschikbaar om gratis te downloaden op Schachenmayr website. Dit patroon is ook beschikbaar in Het warme winter woonspecial nummer van Aan de haak nr. 18 met 24 andere hippe haak projecten om de warmte en gezelligheid naar binnen te halen.

Ik had het idee een peeling handschoen samen met een goede natuurlijke zeep in een mooie verpakking voor de juffen te maken. Voor elke juf heb ik een pakketje gemaakt mt een peeling handschoen en een heerlijke originele Palestijnse Black Cumin zeep. Deze zeep bevat 20% zwarte komijn (nigella sativa). Er wordt gezegd dat dit het verouderingsproces kan vertragen en de huid zacht maakt. En een bedankt kaart natuurlijk, zelf afgedrukt op een dikke papier.

Ik heb de ophanglus in een hoek van de bovenrand van de achterkant van de handschoen in plaats van in de punt van de vingers zoals het patroon voorstelt zodat de juf de handschoen in de douch kan ophangen en de zeep in de handschoen kan verstoppen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.